Semne de întrebare. Poliţiştii şi procurorii au deschis un dosar penal de moarte suspectă în cazul soţului ministrului de Interne, Carmen Dan. IPJ: Este o moarte suspectă la Videle. Nu prezenta urme de violenţă la nivelul corpului

Autori: Laura Buciu , Loredana Ficiu 03.07.2018

Poliţiştii şi procurorii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă în cazul soţului ministrului de Interne, Carmen Dan, Corneliu Daniel Dan, care a fost găsit mort, marţi, în locuinţa sa din Videle, judeţul Teleorman, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că a fost deschis un dosar de moarte suspectă în cazul unui bărbat de 57 de ani, găsit fără viaţă, marţi, în locuinţa sa din Videle.

”Este o moarte suspectă la Videle. Este vorba despre un bărbat de 57 de ani, care a fost transportat la morga spitalului, în vederea efectuării necropsiei. Nu prezenta urme de violenţă la nivelul corpului. Este vorba despre o sesizare directă, făcută marţi de vecinii din blocul respectiv, care au anunţat faptul că nu l-au mai văzut de o vreme pe bărbatul de 57 de ani. S-a întocmit dosar penal pentru moarte suspectă”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Teodora Dragole.

Potrivit sursei citate, dosarul a fost preluat de procurorii Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman pentru continuarea cercetărilor.

Surse judiciare au confirmat, pentru MEDIAFAX, că bărbatul de 57 de ani care a fost găsit mort în casă este soţul ministrului Carmen Dan, Corneliu Daniel Dan.

Primarul oraşului Videle, Nicolae Bădănoiu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că i-a transmis condoleanţe ministrului.

”Am auzit ce s-a întâmplat, am sunat şi i-am transmis condoleanţe doamnei ministru. Dânsul (soţul lui Carmen Dan - n.r.) locuia în Videle. Nu cunosc ce s-a întâmplat”, a spus Nicolae Bădănoiu.

Şi preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman a confirmat că Daniel Corneliu Dan, soţul ministrului de Interne, a murit în locuinţa sa din Videle.

”Este un eveniment regretabil în familia dânsei (a ministrului - n.r.)”, a declarat Dănuţ Cristescu, preşedintele CJ Teleorman.

Corneliu Daniel Dan, soţul ministrului de Interne Carmen Dan, a murit, marţi, au precizat reprezentanţii Ministerului de Interne.

Până la momentul transmiterii ştirii, nu se ştiu cauzele decesului.

Corneliu Daniel Dan a lucrat pentru OMV Petrom SA Teleorman până pe 31 mai 2017, având un salariu anual de 60.000 de lei, se arată în ultima declaraţie de avere a ministrului Carmen Dan.