Topul celor mai mari antreprenori din Republica Moldova. Pentru prima dată, ZF merge la Chişinău alături de Banca Transilvania pentru o conferinţă economică

Autor: Mădălina Dediu Panaete 04.07.2018

Cea mai mare companie antreprenorială din Republica Moldova este distribuitorul de produse farma Dita Estfarm, fondat de Iurie Chirtoacă, arătă clasamentul furnizat de Asociaţia Oamenilor de Afaceri din Moldova.

Dita Estfarm este urmată în top de către retailerul Moldretail Group, una dintre companiile din grupul fondat de Vasile Drăgan. Cei doi antreprenori sunt unii dintre cei mai importanţi actori din businessul din Republica Moldova, acolo unde toate firmele au afaceri cumulate de peste 13 mld. euro anual, conform firmei de consultanţă Gateway & Partners. 

La Chişinău, Ziarul Financiar va organiza împreună cu Banca Transilvania şi Victoriabank pe 12 iulie conferinţa „Republica Moldova - România. Investiţii, comerţ, finanţare“, prin care vrea să găsească manageri şi cele mai bune idei pentru creşterea economică, dar şi pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale şi de business peste Prut.