ZF Live. Anca Elena Ştefan, manager al Institutului Naţional de Gerontologie şi Geriatrie „Ana Aslan“: Avem discuţii cu agenţii de turism din Asia pentru a aduce investitori şi pacienţi la institutul Ana Aslan

Autor: Alexandra Cepăreanu 05.07.2018

Pentru dezvoltarea brandului Ana Aslan există şi planuri pentru construirea unei noi clinici de tratament de cinci stele, o investiţie estimată la 6-7 mil. euro.



Anca Elena Ştefan, manager al Insti­tu­tului Naţional de Gerontologie şi Geria­trie „Ana Aslan“, a spus că institutul se află în discuţii cu agenţii de turism din ţări asia­tice, în încercarea de a atrage investitori, dar şi pacienţi străini la sediul din Otopeni al insti­tutului. „În prezent, suntem în discuţii cu agenţii de tu­rism din ţări asiatice, pentru că Asia este foar­te interesată de brandul Ana Aslan şi de institut şi suntem în discuţii cu ei în încercarea de a-i atrage aici“, a spus Anca Elena Ştefan, în cadrul emisiunii de business ZF Live. Institutul Naţional de Gerontologie şi Ge­ria­trie „Ana Aslan“ este cunoscut pentru cerce­tările demarate în ceea ce priveşte încetinirea procesului de îmbătrânire a celulelor din corpul uman. Institutul a încheiat anul 2017 cu o cifră de afaceri de 12 milioane de euro.