Forte Partners a cumpărat un teren în zona Orhideea pentru a construi a treia fază a proiectului The Bridge

Autor: Bogdan Alecu 11.07.2018

Forte Partners, compania care dezvoltă proiectul de birouri The Bridge din zona Orhideea din Capitală, a achiziţionat un teren de 5.400 mp pentru a construi o a treia clădire. La un preţ mediu de cel puţin 500 de euro pe metrul pătrat în zonă, tranzacţia s-ar putea situa la 2,7 mil. euro.

Este prima expansiune a unui dezvoltator deja prezent în cea mai fierbinte zonă de birouri din Capitală, în condiţiile în care cei de la Forte sunt şi primii care au livrat deja o clădire în Grozăveşti.

„Faza a doua a proiectului The Bridge va fi finalizată în primul trimestru din 2019, când se vor muta primii chiriaşi anunţaţi deja. Pentru viitoarea extindere a proiectului, faza a treia, am achiziţionat un teren de circa 5.400 mp situat în continuarea celei de-a doua clădiri. Acest teren va fi dezvoltat în funcţie de nevoile actualilor chiriaşi care doresc să se extindă sau a altor viitori chiriaşi care doresc să vină la The Bridge“, a spus Geo Mărgescu, CEO şi fondator al dezvoltatorului Forte Partners.

În prezent cel mai mare chiriaş al The Bridge este BCR, cu 18.000 mp, urmat de IBM cu 12.000 mp, UPC cu 6.000 mp, Medicover cu 4.500 mp şi Schlumberger cu 4.000 mp.

Potrivit datelor din piaţă Dedeman este interesat de achiziţia primelor două clădiri din proiectul The Bridge, tranzacţie estimată la cel puţin 150 mil. euro. Cu o a treia clădire, The Bridge ar putea trece de pragul de 200 mil. euro.