Ce comentează cititorii ZF pe Facebook

Ziarul Financiar 19.07.2018

Reacţii la articolul „Guvernul PSD anunţă o posibilă amnistie fiscală de 98 mld. lei. Oamenii de afaceri: Poate fi o măsură bună pentru economie, pentru că de la unul pe care-l ţii în viaţă mai iei ceva, dar de la unul pe care-l omori nu iei nimic”

 


Al Zanoaga Problema este că unii sunt lăsaţi să acumuleze datorii, să ajungă în situaţia în care să nu mai ai ce să iei...cam aceleaşi firme de stat, sau regii locale, sau cei ce au trecut pe la putere, de 30 de ani; alţii sunt executaţi silit la prima datorie. Fraierii plătesc, „băieţii deştepţi” sunt amnistiaţi... Ce convenabil.

Dobroiu Gabriel Este o măsură în folosul politicienilor care intenţionat nu-şi plătesc datoriile, aşteptând amnistia fiscală. Restul muritorilor de rând sunt executaţi pentru 50 lei datorie.

Csaba Kadar Dap... pe mine mă ameninţă pentru 450!!! de ron, iar alţii cumpără maşini scumpe şi vile pe spinarea statului... maică-mea întotdeauna zicea în glumă: fiule, dacă vrei să furi, fură atâta cât să ajungă şi pentru alţii, că dacă nu, te ia pentru un sac de cartofi.

Stefan Stoica A ajuns Darius Vâlcov, cel ce ameninţa oamenii din Slătioara că le creşte preţul la apă dacă nu votează PSD, să facă legile ţării şi să decidă, împreună cu toţi colegii lui penali, că noi trebuie să plătim datoriile şmecherilor care sug bani de la stat. FMI de ce nu vine, oare, cu o amnistie, astfel încât să ne şteargă datoriile?