Caz tragic în Argentina: Un portar a fost ucis de un atacant

Autor: Răzvan Stîngă 23.07.2018

Facundo Espindola a murit la vârsta de 26 de ani, fiind înjunghiat în faţa unui bar din Buenos Aires. Incidentul s-a petrecut duminică, la 6:30 dimineaţa, ora locală. Unul dintre agresori este Nahuel Oviedo, atacant la San Telmo, el şi complicele său fiind reţinuţi acum de poliţie.

Camerele de supraveghere au suprins imagini violente. Espindola şi ceilalţi doi au început să se lovească, iar la un moment dat unul dintre agresorii portarului ce a trecut şi pe la River Plate a scos un cuţit şi l-a înjunghiat pe acesta în torace, lovitură ce i-a produs moartea aproape instantaneu. Cei doi au fugit de la locul crimei, la bordul maşinii lui Oviedo, dar el şi amicul său cu naţionalitate paraguayană au fost prinşi la scurt timp. Poliţiştii au descoperit urme de sânge atât în maşină, cât şi pe hainele celor doi, iar arma crimei a fost descoperită la câteva străzi distanţă faţă de locul incidentului.

Din câte se pare, Espindola şi agresorii nu se cunoşteau, iar Oviedo, care abia revenise pe teren de o spătămână, după ce suferise o ruptură a ligamentelor, a mai avut probleme cu legea. În 2011 a fost condamnat pentru un jaf, el recunoscându-şi atunci vina.