CJ Cluj investeşte peste 23 mil. lei într-un nou parc industrial, la 48 km de municipiul Cluj-Napoca

Autor: Laurentiu Cotu 30.07.2018

Consiliul Judeţean Cluj s-a asociat cu municipiul Câmpia Turzii şi cu comuna Luna pentru realizarea unui nou parc industrial, pe un teren de 115 hectare situat la 48 km de Cluj-Napoca, investiţia în infrastructura parcului ridicându-se la 23,1 mil. lei (aproximativ 5 mil. euro).

Decizia realizării unui nou parc industrial în partea sudică a judeţului Cluj, în comuna Luna, a fost luată atât ca urmare a interesului ridicat al investitorilor pentru iniţierea sau dezvoltarea de afaceri în zonă cât, mai ales, a dorinţei Consiliului Judeţean de a impulsiona dezvoltarea acestei regiuni şi de a oferi locuitorilor din municipiile Turda şi Câmpia Turzii şi celor din localităţile limitrofe posibilitatea obţinerii unui loc de muncă, se arată într-un comunicat de presă emis de CJ Cluj.

’’În contextul în care parcurile noastre industriale şi-au dovedit deja, din plin, viabilitatea, rolul acestui al cincilea parc industrial Tetarom va fi de a stimula dezvoltatea economico-socială a judeţului într-o manieră armonioasă şi echilibrată, cu atât mai mult cu cât locurile de muncă reprezintă încă o problemă pentru locuitorii din zona Turda-Câmpia Turzii’’, a declarat Alin Tişe, preşedintele CJ Cluj.