ZF Live. Codruţa Andrian, Pain au Chocol’art din Bucureşti Produsele proaspete vor câştiga mereu războiul cu cele congelate

Autor: Roxana Mihalcea 02.08.2018

După o viaţă întreagă petrecută printre cifre, ca director financiar într-o corporaţie, Codruţa Andrian a hotărât să deschidă propriul laborator şi magazin de brutărie-patiserie arti­za­nală în Bucureşti, Pain au Cho­col’art, din dorinţa de a face pră­jituri de calitate, a spus Codruţa An­drian, fondatoarea Pain au Cho­col’art, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

„Am plecat în Paris şi am învăţat să fac pâine la una din şcolile de acolo. M-am întors şi am deschis laboratorul şi magazinul. Afacerea constă în fap­tul că producem, în laboratorul pro­priu, pâine. Producem produse de pa­ti­serie,  începând cu croissant, pain au chocolat, biscuiţi, brioşe, alte reţete pe care le-am găsit în Franţa şi pe care le-am adaptat un pic.  Avem şi pro­duse de cofetărie, adică prăjituri de casă”.