Asocierea UMB Spedition - Tehnostrade, contract de 668 mil. lei pentru Varianta de Ocolire Bacău

Autor: Mediafax 10.08.2018

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă joi, într-un comunicat, că Asocierea UMB Spedition - Tehnostrade este câştigătoare pentru construcţia Variantei de Ocolire Bacău.

„Ofertantul desemnat câştigător este Asocierea Spedition UMB SRL - Tehnostrade SRL, având preţul de 668 milioane de lei fără TVA şi un punctaj total de 100 de puncte, din care 60 de puncte pentru componenta financiară şi 40 de puncte pentru componenta tehnică”, menţionează CNAIR.

Administratorul reţelei rutiere precizează că a fost comunicat rezultatul procedurii de atribuire a contractului Proiectare şi Execuţie Varianta de Ocolire Bacău şi au fost transmise adresele de comunicare a rezultatului procedurii către toţi ofertanţii.

Semnarea contractului de achiziţie publică va fi posibiliă după soluţionarea eventualelor contestaţii/plângeri formulate în cadrul procedurii de atribuire.

Potrivit CNAIR, durata contractului cuprinde 6 luni perioada de proiectare, 30 de luni perioada de execuţie a lucrărilor şi o perioadă de garanţie de 84 de luni.

„Realizarea contractului presupune proiectarea şi execuţia lucrărilor de construire a 30,8 km de drum nou la standarde europene, din care 16,269 km la profil de autostradă”, se arată în comunicat.