Accident tragic în Hunedoara: Un mort şi doi răniţi, după ce un tânăr ar fi pătruns pe contrasens

Autor: Loredana Ficiu 23.08.2018

O persoană a murit şi alte două au fost rănite, joi, într-un accident petrecut între localităţile Peştiş şi Cristur, din judeţul Hunedoara, după ce un şofer în vârstă de 22 de ani ar fi pătruns pe contrasens, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Hunedoara, în accident au fost implicate două autoturisme, iar un tânăr de 22 de ani a murit în urma impactului.

”Persoana care a decedat are 22 de ani. Primele informaţii arată că accidentul s-ar fi petrecut pe fondul circulaţiei pe contrasens. Au fost implicate două autoturisme. Cauza exactă va fi stabilită la finalizarea cercetării la faţa locului. Bărbatul care a decedat este din Simeria, era singur în autoturism şi se pare că ar fi intrat pe contrasens. Din celălalt autoturism, şoferul şi un pasager au fost transportaţi la spital”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Laura Năstase, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Hunedoara.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Hunedoara, Călin Dumitrescu, unul dintre răniţi a fost transportat la spitalul din Hunedoara şi celălalt la Deva.

Traficul în zona producerii accidentului este blocat.