Accent Travel & Events: Au crescut bugetele clienţilor corporate, am organizat conferinţe şi în India, Tokio sau Las Vegas

Autor: Mirabela Tiron 24.08.2018

♦ Companiile provin din IT şi energie, numărul de participanţi variază între 150 şi 300 de persoane.Agenţia de turism Accent Travel & Events, una dintre cele mai mari de pe piaţa locală, a finalizat primele şapte luni din acest an cu o cifră de afaceri de 73 de milioane de lei, plus 36% faţă de perioada similară a anului trecut, potrivit oficialilor companiei.

„Creşterea a rezultat din atragerea de noi clienţi în portofoliul agenţiei, în special din zona IT şi tehnologie şi farma pentru care operăm servicii de business travel şi din creşterea vânzărilor pe turismul intern. O altă linie de business care şi-a adus aportul la această creştere o reprezintă zona MICE, unde bugetele companiilor au crescut şi cu 15%”, a declarat pentru ZF Lucian Boronea, directorul general al Accent Travel & Events. Compania furnizează servicii pentru 100 de clienţi corporate, cu bugete de peste 100.000 de euro,  potrivit acestuia.