ZF Live. Boke Kaan Sipahi, Metropolitan Life: Un consultant de vânzări la început are venituri de la 3.000 până la 5.000 de lei net lunar

Autor: Răzvan Botea 27.08.2018
Metropolitan Life, al treilea cel mai mare asigurător de viaţă din piaţa locală, îşi extinde echipa de vânzări, iar până la finalul anului intenţionează să mai recruteze 200 de consultanţi, a spus Boke Kaan Sipahi, head of face to face distribution channels Metropolitan Life România, în cadrul emisiunii de business ZF Live. În prezent echipa de consultanţi a Metropolitan Life România numără circa 500 de persoane. 

„Căutăm oameni cărora le pasă de acest business, care să stea în acest business şi care să se ocupe de problemele clienţilor noştri. Nu căutăm oameni care se uită doar la venituri şi mai puţin la client. Căutăm oameni care au familii sau care au un profil asemănător cu profilul clienţilor noştri, să se identifice cu aceştia. Al doilea criteriu este reprezentat de studiile universitare, care nu sunt obligatorii, dar reprezintă un avantaj. Totodată căutăm oameni care locuiesc în oraşele în care ne desfăşurăm activitatea“, a explicat Boke Kaan Sipahi.