Simona Crăciun pune pe masa corporatiştilor torturi de bezea şi vrea să ajungă la afaceri de 1 milion de euro în cinci ani

Autor: Florentina Niţu 03.09.2018

„Cred că poţi ajunge departe cu un pic de curaj, iniţiativă, extrem de multă muncă, tot atâta disciplină şi o viziune clară. Ne bucurăm de o perioadă în care accesul la informaţii şi resurse de tot felul este facil.“

 



Simona Crăciun, o tânără de 25 de ani, a intrat în lumea businessului în 2016 cu un atelier de torturi artizanale pe bază de bezea şi a ajuns anul trecut la afaceri de peste 100.000 de euro.

„Pasiunea pentru gas­tro­nomie şi în spe­cial pentru deserturi a existat în viaţa mea de când eram mică. Fă­ceam prăjituri sau torturi pentru fraţii mei şi de fiecare dată când ne strângeam în jurul mesei se crea multă bucurie. Pe lângă familie, au fost mereu în jurul meu mulţi prieteni, pe care îi sărbătoream mereu cu un tort făcut de mine“, spune Simona Crăciun, fondatoarea firmei Tort de Bezea.