Cum arată primul an al clubului de golf deschis de proprietarul Transavia: Până în noiembrie, resortul este rezervat complet în weekenduri

Autor: Mădălina Dediu Panaete 06.09.2018

Theodora Popa, vicepreşedintele Theodora Golf Club, proiect deschis după o investiţie de 15 milioane de euro, spune că în acest an aproape toate weekendurile din aprilie şi până în noiembrie sunt dedicate cupelor de golf, iar resortul este complet rezervat în această perioadă.

„Perioada actuală, august-septembrie, este cea mai încărcată de evenimente pentru Theodora Golf Club. În perioada competiţiilor, participă în medie peste 70 de jucători - iar aceştia vin însoţiţi de familii. Provocarea organizatorilor şi a noastră este de a găsi maniera potrivită prin care să le putem oferi şi membrilor familiilor alternative la relaxare, astfel încât să participe şi ei cu plăcere la spectacolul golfului“, a spus Theodora Popa pentru ZF. Ea este fiica lui Ioan Popa, antreprenorul care deţine Transavia, cel mai mare jucător de pe piaţa cărnii de pui. Ioan Popa practică golful de peste un deceniu şi a aşa a pornit ideea de a investi în cel mai mare teren de golf din ţară, cu o suprafaţă totală de 56 de hectare. În plus, Theodora Golf Club dispune şi de facilităţi de cazare (15 vile de patru stele), restaurant, lounge bar şi terasă, salon privat, sală de conferinţe, pavilion exterior pentru evenimente, piscină exterioară, simulator indoor şi magazin cu accesorii de golf.