Un incendiu puternic a izbucnit la o fabrică de prelucrare a lemnului din judeţul Mehedinţi

Autori: Loredana Ficiu , Mediafax 08.09.2018

Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă după-amiază, la o fabrică de prelucrare a lemnului din Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, flăcările cuprinzând o suprafaţă de circa 200 de metri pătraţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi, Raluca Tîrcă, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că pentru stingerea incendiului la fabrica de prelucrare a lemnului din Drobeta Turnu Severin intervin şase echipaje de pompieri.

"Detaşamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin intervine pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei hale de pe platforma unui operator economic, activitatea principală fiind prelucrarea materialului lemnos, din Drobeta Turnu Severin. Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de circa 200 de metri pătraţi. Pentru stingerea acestuia au fost mobilizate şase echipaje de pompieri cu patru autospeciale cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare şi o autoscară", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Raluca Tîrcă, purtătorul de cuvânt al ISU Mehedinţi.

Potrivit sursei citate, nu s-au înregistrat persoane rănite.

Fabrica se află pe amplasamentul fostului combinat de prelucrare a lemnului din Drobeta Turnu Severin.

La ora transmiterii acestei ştiri se intervine pentru stingerea focului, urmând ca apoi să se stabilească de la ce au izbuncnit flăcările.