Pizza Hut Delivery deschide o nouă locaţie în Braşov cu o investiţie de 280.000 de euro

Autor: Alexandra Cepăreanu 11.09.2018

Lanţul de restaurante Pizza Hut Delivery continuă expansiunea la nivel naţional şi deschide cea de-a patra locaţie din acest an, la Braşov, cu o investiţie de aproximativ 280.000 de euro, operatorul ajungând astfel la o reţea de 21 de restaurante deschise pe piaţa locală.

„Aceasta reprezintă cea de-a 21-a locaţie deschisă şi a presupus o investiţie de aproximativ 280.000 de euro”, potrivit declaraţiilor companiei.

Noua locaţie se întinde pe o suprafaţă de 126 de metri pătraţi, iar în cadrul ei vor lucra 22 de salariaţi. Aceasta va fi deschisă în intervalul orar 10.00 – 23.00.

Serviciul de livrări la domiciliu, Pizza Hut Delivery, este una dintre cele mai dezvoltate reţele de livrări la domiciliu, recunoscută şi prin faptul că, clienţii pot face comenzi prin intermediul aplicaţiei de mobil sau direct de pe site-ul companiei.

Compania a lansat anul trecut programul de extindere în sistem de franciză, prin care îşi propune să deschidă noi locaţii în marile oraşe din ţară şi să ajungă la un număr de peste 30 de unităţi, în următorii 3 ani, potrivit datelor ZF.

Brandul a intrat pe piaţa românească în decembrie 2007, odată cu deschiderea primei locaţii în zona Vitan din Bucureşti. În prezent, Pizza Hut Delivery numără 21 de unităţi dintre care 14 sunt în Bucureşti, două în Braşov şi Cluj, iar câte una în Constanţa, Popeşti-Leordeni şi Ploieşti.

Pizza Hut Delivery face parte din Sphera Franchise Group.  În România, Sphera Franchise Group este singurul operator local, de peste 20 de ani, pentru KFC şi Pizza Hut - celelalte două mari branduri care fac parte din Yum! Brands Inc.

La nivelul întregului grup, cifra de afaceri pe 2017 a fost de 618 mil. lei, cu 20% mai mare decât în anul precedent. Cea mai mare contribuţie la totalul businessului având-o restaurantul KFC România.