ZF Live. Felix Daniliuc, director executiv în Raiffeisen Bank: Suntem încă într-o etapă de relativ confort în care putem corela o dobândă mai mare cu o marjă mai bună. Piaţa încă merge, încă avem cerere

Autor: Roxana Mihalcea 14.09.2018

Piaţa creditării evoluează bine şi există cerere pentru împrumuturi, iar din perspectiva creşterii do­bânzilor băncile sunt încă într-o etapă de „re­lativ confort“, în care poate să fie corelată o do­bân­dă mai mare cu o marjă mai bună, consideră Felix Da­niliuc, director executiv în cadrul Raif­feisen Bank.

„Am semnat credite. Lunile iulie şi august au fost luni bune. Încă suntem într-o etapă de relativ confort, în care putem corela o dobândă mai mare cu o marjă mai bună. Piaţa încă merge, încă avem cerere. Schimburile comerciale sunt încă într-o dinamică sănătoasă, pozitivă. Cred că probleme vor fi în momentul în care va apărea primul puseu de constrângere comercială. Cred că abia atunci o să ne putem da seama de magnitudinea, de impactul dobânzilor crescute din ultima perioadă“, a declarat Felix Daniliuc în cadrul emisiunii de business ZF Live.