O companie din Bacău merge spre afaceri de 35 milioane de euro din construcţia de proiecte pentru Kaufland, Lidl şi CTP: „Căutăm colegi“

Autor: Alina-Elena Vasiliu 14.09.2018

♦ Pe lângă serviciile de construcţie, SSAB AG are şi o divizie de producţie de structuri metalice în Bacău, având o capacitate de 1.000 de tone de confecţii metalice pe lună l Compania are 150 de angajaţi.



Compania din construcţii SSAB AG din Bacău, care a ridicat hipermarketuri pentru Kau­fland şi hale de producţie pentru CTP, şi-a propus să termine anul 2018 cu un rezultat de 35 de milioane de euro, după ce anul trecut a realizat afaceri mai mult decât duble faţă de 2016, potrivit datelor de pe site-ul Ministerului de Finanţe. În 2017, SSAB AG a avut afaceri de 106 milioane de lei (circa 23 mil. euro).

„Cererea pentru produsele noastre a condus la această dezvoltare. Proiectele în sine sunt principalul motiv al expansiunii companiei. La aceasta se mai adaugă timpul scurt de livrare a structurilor metalice, folosirea materialelor certificate, creşterea continuă a capacităţii de producţie şi achiziţionarea continuă de noi utilaje“, spune Mihai Şlic, administratorul SSAB AG (Antrepriză Generală) din Bacău.