Conferinţa „România 100 de ani de business“. Topul celor mai mari antreprenori din judeţul Bihor

Autor: Mădălina Dediu Panaete 14.09.2018

Cele mai mari zece companii antreprenoriale româneşti din judeţul Bihor au avut anul trecut o cifră de afaceri cumulată de peste 2 miliarde de lei şi mai bine de 4.600 de angajaţi, arată datele de la Registrul Comerţului.

Votrom, companie care comercializează com­bustibili, controlată de Olimpia şi Valentin Tulvan, conduce topul celor mai mari afaceri antreprenoriale din judeţ. ZF a luat în calcul companiile care au afişate rezultatele financiare de anul trecut.

De exemplu, Transilvania Import Export, companie controlată de fraţii Micula, avea în 2016 afaceri mai mari decât Votrom, însă pentru anul trecut nu sunt disponibile datele financiare.

Însă, alte două firme ale fraţilor Micula, şi anume European Food şi European Drinks, au publicat situaţiile financiare de anul trecut astfel că cele două sunt în clasamentul celor mai mari businessuri din judeţul Bihor.

Ziarul Financiar a în­ceput o serie de articole despre busi­nessurile din cele mai im­portante judeţe, bu­sinessuri pe care le va analiza şi în cadrul seriei de conferinţe „România 100 de ani de business“.

Pe 18 septembrie 18, ZF organizează la Oradea, cu sprijinul Băncii Transilvania şi al companiei de consultanţă EY. conferinţa „România 100 de ani de business. Cum trecem de la idee la business. 100 de idei să creştem“.