Când nu vrei să treci strada ”ilegal” şi ai vopsea acasă: Anchetă în Botoşani după ce un localnic şi-a făcut singur trecere de pietoni

Autor: Raluca Lazaroi 15.09.2018

O anchetă a fost declanşată de Inspectoratul de Poliţie Botoşani după ce în comuna Vorona, pe un drum judeţean, a apărut peste noapte o trecere de pietoni improvizată. Dungile au fost vopsite cu bidineaua, iar şoferii care trec prin zonă sunt derutaţi de marcajul care de la depărtate pare cât se poate de autentic.

“În acest caz se fac cercetări pentru identificarea autorului. S-a deschis dosar penal in rem, fiind efectuate cercetări pentru împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice şi au fost anunţaţi administratorii drumului pentru înlăturarea marcajului”, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Botoşani, Maria Carp.

Contactat de corespondentul MEDIAFAX, primarul comunei Vorona, Aurel Ştefan, nu a vrut să comenteze ceea ce s-a întâmplat pe drumul judeţean care trece prin comuna pe care o conduce, susţinând că “în comună sunt probleme mai importante decât aceasta”.