Liviu Tudor, cel mai mare proprietar român de birouri: Peste 20 de ani nu va mai exista un proiect de birouri fără piscină şi spaţii de coworking

Autor: Bogdan Alecu 21.09.2018

Lupta companiilor pentru angajaţi determină proprietarii clădirilor de birouri în care acestea au sediul să contribuie direct la completarea listei avantajelor de a lucra acolo, iar cea de-a doua miză este aceea de a determina angajaţii să vină la birou şi să nu îşi mai dorească să lucreze de acasă. 



„Acum cei ce se angajează nu se uită numai la salariu, ci şi la lista lungă de bene­ficii. Printre acestea se nu­mără şi dorinţa de a lucra de acasă 1-2 zile pe săp­tă­mână. Noi prin in­vestiţii încercăm să ofe­rim facilităţi care să-i determine să dorească să vină să lucreze de la birou. Dacă oferi experienţele potrivite la birou, atunci ei vor dori să lucreze de aici”, a spus Liviu Tudor, CEO al Genesis Property şi cel mai mare proprietar român de birouri, care deţine birourile West Gate din Militari şi Novo Park din Pipera, ambele de 75.000 mp suprafaţă închiriabilă de birouri. Liviu Tudor a fost ales şi preşedinte al European Property Federation, preluând mandatul de la John Frederiksen, fost preşedinte al Federaţiei Daneze Imobiliare. Genesis Property a investit 1,5 milioane de euro în construcţia unei piscine în cadrul West Gate alături de o pistă de alergare şi un parc. 

Printre companiile care au sediul în parcul de birouri se numără Societe Generale European Business Services, Dacia Renault, Siemens, Ericsson, WNS, Citi, Accenture, Panasonic, Alpha Bank, Carestream Health şi Medicover. West Gate are în prezent un grad de ocupare de 100%.