ZF Gala Avocaţilor, la cea de-a noua ediţie, 27 septembrie: Cine au fost avocaţii care au intermediat cele mai mari tranzacţii

Autor: Cristina Roşca 25.09.2018

Ziarul Financiar va premia săptămâna aceasta casele de avocatură implicate în cele mai mari tranzacţii din 2017 şi din prima parte din 2018, acorduri de zeci sau chiar sute de milioane de euro. Evenimentul, ajuns deja la cea de-a noua ediţie, va aduce laolaltă avocaţi, consultanţi, antreprenori, manageri de companii multinaţionale şi reprezentanţi ai fondurilor de investiţii. 



Avocaţii lucrează zilnic alături de top manageri şi antreprenori pentru a menţine în mişcare economia românească: intermediază tranzacţii, oferă consul­tanţă companiilor, aduc valoare adaugată afacerilor. 

Casele de avocatură au avut mult de lucru anul trecut şi în 2018 în contextul în care piaţa de fuziuni şi achiziţii a crescut susţinut. Anul acesta continuă trendul pozitiv pentru piaţa de M & A. În 2017 s-au semnat peste 100 de tranzacţii, dintre care zece cu valoare de peste 100 mil. euro fiecare.