Un executiv român conduce din Dubai un business de 50 mil. dolari pentru grupul american Johnson & Johnson: „Îmi desfăşor acti­vi­tatea într-o zonă geografică largă, cu peste 100 de ţări aflate în diverse stadii de dezvoltare, de la cea mai bogată ţară din lume, la cea mai săracă”

Autor: Cristina Roşca 27.09.2018

Adrian Vasiliu conduce divizia de dispozitive medicale pentru îngrijirea şi corectarea vederii a gigantului american Johnson & Johnson, în total un business de circa 50 de milioane de dolari. Anterior, el a lucrat atât în România, cât şi în afara ţării, pentru companii gigant precum P & G sau Nestlé.



„Mi-am început cariera la Procter & Gamble (FMCG), am continuat mai apoi la Diageo (com­pa­nie din domeniul bău­turilor alcoolice - n.red.), Nestlé (FMCG), GlaxoSmithKline (far­ma şi FMCG) şi acum la Johnson & Johnson (farma şi FMCG).“ Aşa rezumă executivul cariera sa de aproape un sfert de secol. Mai exact, a acumulat experienţă în industria produselor de larg consum, a produselor farmaceutice, iar acum în cea a dispozitivelor medicale. 

Momentan, el locuieşte în Dubai (Emi­ra­tele Arabe Unite), un oraş al viitorului. Dar exeperienţa lui Adrian Vasiliu nu se limi­tea­ză la cele două ţări amintite - Emiratele Arabe Unite şi România. „Îmi desfăşor acti­vi­tatea într-o zonă geografică largă, cu peste 100 de ţări aflate în diverse stadii de dezvoltare, de la cea mai bogată ţară din lume (Qatar), la cea mai săracă (Congo).“