Cushman & Wakefield Echinox a monitorizat 24 de tranzacţii cu terenuri în primele nouă luni din 2018. „Au fost tranzacţionate terenuri mari în toate zonele oraşului“

Autor: Cristina Bellu 28.09.2018

Terenurile din Capitală continuă să suscite interesul dezvoltatorilor imo­bi­liari, astfel că în primele nouă luni ale anului au fost înregistrate tranzacţii de lo­turi care cumulează o suprafaţă totală de peste 60 de hectare pe care pot fi con­stru­ite circa 8.000 de locuinţe şi 180.000 de metri pătraţi de birouri, arată o analiză a Cushman & Wakefield Echinox.

„Aşa cum anticipam, 2018 se dove­deşte a fi un nou an bun pentru piaţa te­re­nurilor din Bucureşti, ce­rerea ve­nind dinspre toate sectoarele cheie ale pie­ţei imobiliare. Cu atât mai îmbucu­rător este faptul că au fost tran­zacţionate terenuri mari în toate zonele ora­şului pentru realizarea unor proiecte care sperăm să contribuie la îmbu­nă­tă­ţi­rea imaginii generale a oraşului, dar şi a con­diţiilor de viaţă, a mediului de lucru şi a experien­ţelor de shopping“, spune Ale­xandru Mi­trache, Head of Land Development.