Ministrul Agriculturii, Petre Daea, despre o posibilă remaniere Guvernamentală: Mie îmi este teamă numai de Dumnezeu

Autor: Bianca Ciocotisan 02.10.2018

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat marţi că nu se teame de o posibilă remaniere guvernamentală, deoarece îi este teamă numai de Dumnezeu.

„Dumneavoastră sigur, mă încercaţi să vedeţi unde îmi este teamă mie. Da, mie mi-e teamă numai de Dumnezeu”, a declarat marţi Petre Daea, la întrebarea referitoare la o posibilă remaniere guvernamentală în cazul său.

Ministrul Agriculturii a fost prezent marţi la repornirea staţiei de pompare a apei Jilava, care nu a mai funcţionat de 12 ani. Potrivit oficialului, proiectul a fost demarat în luna februarie, cu o valoare a investiţiei de 1,3 milioane de lei. Staţia urmează să deservească aproximativ 10.000 de hectare în judeţele Ilfov, Giurgiu şi Călăraşi.

În 21 septembrie, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, că după referendum va mai fi o şedinţă Comitetului Executiv Naţional PSD în care se va discuta remanierea, precizând că un ministru care nu are calitate de bun comunicator nu trebuie să rămână în Guvern. Liderul PSD a precizat că nu mai poate comunica în numele miniştrilor care nu ştiu să o facă.