Lucian Grecu, şeful hotelului Unirea din Iaşi, cea mai mare unitate din zona Moldovei: Se văd rezultatele investiţiei în renovare, operăm cu 70-80% din camere ocupate

Autor: Mirabela Tiron 10.10.2018

Hotelul de patru stele Unirea din Iaşi, cel mai mare hotel din zona Moldovei după capacitatea de cazare (186 de camere), controlat de antreprenorul Lucian Grecu, a finalizat primele nouă luni din acest an cu afaceri mai mari cu 10%, pe fondul creşterii gradului de ocupare, potrivit oficialului hotelului.

„Se văd rezultatele investiţiei în renovare, clienţii apreciază ce am făcut, a crescut gradul de ocupare la 70-80% în primele nouă luni, faţă de 60-70% cât aveam anul trecut. Am deschis un bar nou şi o terasă, unde socializează clienţii, oferim toate faciliăţile, oferi acum şi şampanie la micul dejun”, a spus Lucian Grecu. Antreprenorul a investit anul trecut 1,6 mil. euro în modernizare.  Hotelul Unirea a fost deschis la Iaşi în 1968, fiind o emblemă a oraşului. El a fost preluat la privatizare în 2001 de Lucian Grecu, ce deţine peste 90% din acţiuni şi care a investit în renovarea unităţii de cazare. Hotelul Unirea operează 186 de camere, zece săli de conferinţă şi un restaurant cu vedere panora­mică. Grecu a demarat anul trecut lucrări de renovare în recepţie, resta­urant, a deschis un bar nou şi o terasă.