Liudmila Climoc, CEO Orange România: 5G nu este o tehnologie simplă, este un ecosistem care are nevoie de reglementări clare, de un preţ bun

Autor: Roxana Rosu 15.10.2018

5G este o transformare importantă pentru industrie şi România. Este o investiţie importantă pentru noi şi ne bucurăm că autorităţile se consultă cu noi cu privire la condiţiile licitaţiei. Sunt încă multe întrebări, dar aşteptăm un proces transparent şi corect., a declarat Liudmila Climoc - CEO, Orange România la ZF Digital Summit 2018.

5G nu este o tehnologie simplă, este un ecosistem care are nevoie de reglementări clare, de un preţ bun. Mai sunt multe de făcut în relaţia cu ANCOM, sunt anumite ambiguităţi pe legislaţie. E nevoie de mai multe investiţii, de conectivitate şi să fim siguri că România va aplica reglementările europene pe zona de fix.”

Alte declaraţii: 

►Vedem peste tot trendul ca multe canale să treacă pe serviciul de pay tv. Este un trend care va veni şi în România, tot mai activ. Este o provocare pentru noi să evaluăm cheltuielile vs preţuri. Încercăm să acoperim costurile, dar modelul actual nu este sustenabil şi se va schimba.