Mihnea Rădulescu, CEO, UPC România: România are o lungă listă de must-carry channels, spre deosebire de alte ţări europene; trendul este spre pay TV

Autor: Roxana Rosu 15.10.2018

România are o lungă listă de must-carry channels, spre deosebire de alte ţări europene, şi ne aşteptăm ca şi la noi să iasă de pe listă o serie de broadcasteri, a declarat  Mihnea Rădulescu - CEO, UPC România la ZF Digital Summit 2018. 

”Dacă ne referim la costul contentului, este vorba de mulţi bani, de costuri care trebuie acoperite de cineva. Nu e vorba doar de Antena Group. Trebuie să avem un regim de pay TV pentru client. România a fost mereu în capul listei la numărul de canale oferite, la viteza de internet. Consumatorul este obişnuit cu acest nivel şi nu îl putem reduce. România cred că este locul 3 în Europa dacă ne uităm la ce primesc clienţii”..

Alte declaraţii: 

►Clienţii primesc deja multe servicii pentru banii pe care îi plătesc. Nu cred că 5G va înlocuit fixul, sunt tehnologii complementare. Intrebarea este cât este dispus consumatorul să plătească pentru 5G.