(P) Florile în cutii acrilice, mostra eleganţei Maison d’Or

Autor: Publicitate 18.10.2018

Atentia la detalii este apanajul cadourilor care se ridica dincolo de asteptari. Acesta este si principiul care ghideaza activitatea Maison d’Or, o florarie online premium care isi creaza buchete si aranjamentele inedite in atelierul chic din Bucuresti.

Modul in care este ambalat un cadou conteaza foarte mult, iar designerii acestei florarii pun mare accent pe acest aspect. Este cert ca florile ne bucura indiferent de imaginea lor de prezentare, dar daca iti doresti un cadou care sa suprinda, opteaza pentru cutii cu flori de la Maison d’Or. Mostra elegantei este disponibila exclusiv in aceasta florarie, prin florile in cutii acrilice!

Cutii cu flori elegante, noul trend in materie de cadouri

Daca inainte un singur trandafir era de ajuns pentru a impresiona o persoana de gen feminin, acum reprezentantele sexului frumos nu mai sunt chiar atat de usor de multumit! De fapt, acest lucru nu este deloc de condamnat, daca suntem atenti la abundenta de produse din care putem alege pentru a le oferi in dar. Segmentul cadourilor premium s-a dezvoltat foarte mult in ultimii an, iar aceasta crestere se datoreaza in special faptului ca toti consumatorii au devenit mai atenti la ceea ce achizitioneaza. Astfel, aspecte precum pretul unui cadou nu mai sunt in focusul lor, iar ceea ce primeaza este acum valoarea pe care o percep acestia.

In acest mod, cutiile cu flori au devenit un trend in materie de cadouri; in timp ce majoritatea florariilor ofera astfel de produse care nu se disting insa, prin elemente remarcabile, Maison d’Or a adoptat si de aceasta data eleganta, incluzand in colectia florile in cutii acrilice.

Sofisticate, practice si extrem de indragite de clientii florariei, aceste aranjamente cu totul si cu totul deosebite se bucura de o popularitate care pare sa atinga cote foarte inalte.

Trandafirii criogenati in cutii acrilice - semnatura Maison d’Or

Inca de la infiintarea brandului, Maison d’Or a fost florarie online aparte. Aceasta ofera facilitati exclusive dedicate clientilor, cum ar fi transportul comenzilor prin intermediul curierilor proprii, livrare flori in Bucuresti in maxim 2 ore sau trimiterea produsului catre client inainte ca florile sa fie livrate. Acestea nu sunt singurele noutati pe care floraria onlina Maison d’Or le-a adus pe piata, caci ea este recunoscuta de asemenea ca fiind floraria care a setat trendul trandafirilor criogenati, florile nemuritoare care fac senzatie in intreaga lume.

Astfel, colectia florariei include trandafiri criogenati in cutii acrilice, un cadou care tine capul listei de daruri cu care nu poti da gres.

Partea buna este ca acest tip de cutii cu flori se incadreaza in categoria decoratiunilor rafinate pentru casa. De exemplu, ele pot fi folosite drept aranjamente de Craciun sau iti pot accesoriza locuinta indiferent de sezon.

Mai jos iti prezentam doar cateva dintre cele mai spectaculoase cutii acrilice cu flori realizate de designerii Maison d’Or in atelierul din inima orasului:

https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/29683314_1624198754354242_6037787541860833754_n.jpg?_nc_cat=102&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=e089228e1345cb8dc9a21700db4198be&oe=5C3C6DDE

 

 
https://www.facebook.com/maisondor.ro/photos/a.1395109980596455/1873436356097146/?type=3&theater