Grindeanu anunţă public ce salariu are la ANCOM: Vă rog să mă ajutaţi să nu mai am probleme acasă

Autor: Adriana Mit 19.10.2018

Fostul premier Sorin Grindeanu, actualul preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), a declarat, vineri, la Timişoara, că nu are un salariu de 10.000 de euro lunar, aşa cum s-a vehiculat, ci de 8.000 de lei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Sorin Grindeanu spune că venitul său este de 8.000 de lei, precizând, în glumă, că are probleme cu soţia pe această temă.

“Am o chestiune personală sau două pe care vreau să le spun. Poate la voi am mai mult succes decât am la colegii voştri din Bucureşti. Vă rog să mă ajutaţi să nu mai am probleme acasă. Fac un apel la voi şi vă spun că de abia am reuşit să o conving pe nevasta mea. Să ştiţi că nu am 10.000 de euro salariu, salariul meu este de 8.000 de lei. Aşa că toată istoria asta, acum dacă întrebi pe oricine şi s-ar face un sondaj, cred că nouă din zece ar spune că Grindeanu are 10.000 de euro pe lună. Am făcut apelul ăsta pentru că sunteţi mult mai apropiaţi de mine şi să mă ajutaţi ca lună de lună, soţia mea care este o cititoare de presă, să nu mai meargă pe anumite căi greşite, îmi pare rău că nu am venit cu fluturaşul. Mi-aş dori, să ne înţelegem, să am un astfel de salariu, dar nu e cazul”, a declarat, presei, Sorin Grindeanu.

Fostul premier Sorin Grindeanu a fost numit, în noiembrie 2017, în postul de preşedinte al ANCOM. Mandatul său expiră în anul 2023. La scurt timp, în spaţiul public au apărut speculaţii cu privire la venitul lui Grindeanu şi s-a vehiculat suma de 10.000 de euro.