West Gate a semnat cu Accenture Services România pentru încă şapte ani şi ajung la un contract pe o durată totală de 18 ani

Autor: Bogdan Alecu 25.10.2018

Parcul de afaceri West Gate din vestul Capitalei, deţinut de Genesis Property, a prelungit contractul de închiriere a spaţiului de birouri cu compania americană Accenture Services România pentru încă 7 ani. Pe lângă cei 12.000 mp alocaţi birourilor lor, Accenture a închiriat încă 1.000 mp de birouri. Aceasta este a doua prelungire consecutivă a contractului, Accenture fiind prezentă încă din 2007 în West Gate, când a închiriat 2.400 mp.

„În 2007, Accenture a ales West Gate, prevăzând potenţialul imens al spaţiilor noastre de birouri şi capacitatea zonei Preciziei de a atrage angajaţi pregătiţi. De 11 ani am fost  alături de ei şi de angajaţii lor, iar eforturile noastre sunt îndreptate pe mai departe spre acoperirea nevoilor acestora, pentru a le oferi toate condiţiile necesare pentru a atinge performanţa şi de a le face mai frumoasă viaţa la birou”, spune Liviu Tudor, preşedintele şi fondatorul companiei Genesis Property.