Eugen Tomac, preşedinte PMP: E începutul sfârşitului lui Dragnea. Nu îl mai ţin nervii

Autor: Diana Grigore 31.10.2018

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a reacţionat miercuri, după ce Liviu Dragnea a avut în cursul zilei mai multe ieşiri nervoase, susţinând că e începutul sfârşitului liderului PSD şi că în curând cei care îi sunt în prezent alături vor sări „să îl sfâşâie”.

„Nino-nino. Vataful de la Teleorman a ajuns la capătul puterilor. Pur şi simplu, nu-l mai ţin nervii. Aşa ca a început să-i facă invitaţii indecente unui jurnalist, la o ziarista s-a răstit, iar pe Iohannis l-a invitat să să dea decret să-l împuşte. E începutul sfârşitului lui Dragnea. În curând cei care acum fac pavăză în jurul lui, vor sări ca şacalii să-l sfâşâie”, a scris Eugen Tomac, pe Facebook.

Liderul PMP i-a transmis lui Liviu Dragnea că va fi umilit precum Ion Iliescu, Mircea Geoană sau Adrian Năstase.

„Dragnea, nici măcar nu o să ne fie milă de tine când vei păşi pe urmele înaintaşilor tăi, Iliescu, Geoană sau Năstase, adică umilit şi căzut în uitare”, a completat Tomac.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut o ieşire nervoasă, miercuri, în momentul în care a fost întrebat dacă o lege adoptată recent, privind executarea pedepsei la domiciliu, îl ajută. Dragnea s-a întrebat dacă este singurul om din ţară şi dacă legile sunt doar pentru el.

"Despre ce lege e vorba? Şi cu ce dracu mă ajut pe mine? Că m-am săturat de toate aceste minciuni. Am înţeles că mă acuză. În afară de mine mai sunt oameni în ţara asta? Şi pe ei îi întrebaţi. Ah cei care sunt în funcţii publice pot fi distruşi? Totuşi sunt om şi îmi ajunge să răspund la aceste prostii. Vorbiţi cu haştag şi cu Iohannis să dea un decret să mă împuşte poimâinie. Aţi ajuns oameni tineri să susţineţi securiştii, abuzurile. Cu ce dracu să mă avantajeze, că mi-au distrus viaţa ani de zile, că am fost fără probă la referendum acuzat şi în al doilea dosar", a spus Liviu Dragnea.