Încep să revină în ţară expaţii? Dragoş Constantinescu, un executiv român care a plecat din ţară acum 20 de ani, revine în România pentru a conduce liderul de pe piaţa berii, Ursus Breweries

Autor: Dana Ciriperu 02.11.2018

Dragoş Constantinescu, un executiv român care a plecat din ţară în urmă cu 20 de ani, a fost numit preşedinte al Ursus Breweries, liderul pieţei locale de bere, poziţie pe care o va ocupa începând cu 2019.

Dragoş Constantinescu se alătură companiei Ursus Breweries, venind de la producătorul de ţigarate British American Tobacco, unde şi-a început cariera acum 16 ani, ocupând diverse funcţii, toate pe plan internaţional.

Noul preşedinte al Ursus spunea, într-un interviu acordat în septembrie ZF, că de-a lungul timpului mereu şi-a dorit să se în­toar­că acasă când­va în viitor. Şi asta ră­mâne încă un obiectiv. „Până acum nu s-a în­tâm­plat acest lucru, dar sunt con­vins că la mo­men­tul potrivit se va în­tâmpla. Viaţa e pli­nă de surprize, deci vom ve­dea când şi cum”, a spus  managerul român pentru ZF în luna septembrie a acestui an.