Cristian Constantinescu, fostul proprietar al Noriel, 12 magazine de cosmetice sub brandul Nala Cosmetics

Autor: Alexandra Cepăreanu 05.11.2018
Cristian Constantinescu, fondatorul şi fostul CEO al companiei de jucării Noriel, a adus anul trecut pe piaţa locală producătorul de cosmetice naturale olandez Nala Cosmetics. În prezent, brandul Nala Cosmetics operează pe piaţa locală opt magazine proprii, iar până la sfârşitul anului 2018 reprezentanţii estimează că mai deschid alte patru-cinci magazine.

„Primul magazin a fost deschis în septembrie 2017 în mallul Promenada din Floreasca. În momentul de faţă avem opt magazine deschise şi probabil vom închide anul 2018 cu 12-13 magazine. Ne dorim prezenţă în centrele mari urbane din România“, a spus pentru ZF Cristian Constantinescu, antreprenor şi proprietar al Nala Cosmetics.

Antreprenorul nu a oferit date despre investiţiile în acest nou business, spunând că „politica grupului este să nu se facă publice datele financiare interne.“

Grupul Nala Cosmetics BV este un producător de cosmetice naturale înfiinţat şi dezvoltat pe piaţa din Olanda, iar Nala Cosmetics SRL deţinută de Cristian Constantinescu este o subsidiară a grupului olandez, spune antreprenorul.