VIDEO. Samsung a prezentat smartphone-ul cu ecran pliabil. “Când este deschis, este o tabletă, când este închis, e un mobil care intră uşor în buzunar. Acesta este viitorul”

Autor: Adrian Seceleanu 08.11.2018

Gigantul sudcoreean Samsung, cel mai mare producător de smartphone-uri la nivel global, a prezentat la San Francisco, în cadrul conferinţei sale anuale cu dezvoltatorii, un prototip funcţional al unui smartphone pliabil, care, atunci când se deschide, ca o carte, devine o tabletă cu un ecran de 7,3 inchi.

“Astăzi ducem la următorul nivel inovaţia în mobile. Iată viziunea noastră pentru o nouă generaţie de smartphone-uri: vă prezentăm viitorul tehnologiei de ecrane pentru ecrane mobile”, a declarat Justin Denison, prim vicepreşedinte pentru product marketing în cadrul Samsung.

“Este un moment important, sunt sigur că vă întrebaţi cu toţii cum arată în viaţa reală. Vow, este în sfârşit aici. Când este deschis este o tabletă, oferind experienţa unui ecran mare. Este minunat. Când este închis este un telefon care intră uşor în buzunar. Aş avea probleme dacă v-aş arăta toate detaliile astăzi. Infinity Flex Display reprezintă o platformă mobilă complet nouă. Ne străduim să aducem progrese revoluţionare, iar până acum nu aveam decât echipamente care aveau un ecran atât de mare pe cât era echipamentul în sine. Ei bine astăzi adăugam o nouă dimensiune. Vă ajutăm să vă conectaţi să navigaţi ca niciodată până acum. Infinity Flex Display este fundaţia pentru smartşphone-ul viitorului”, a mai spus el.

“Este cel mai mare avans în tehnologia ecranelor din ulimul deceniu, le va permite clienţilor să facă lucruri uimitoare. Nu e doar un nou ecran, este o nouă experienţă mobilă. Utilizatorii vor putea rula până la 3 aplicaţii simultan”.

Compania nu a precizat când va fi lansat noul gadget, nici ce preţ şi ce nume va avea.

Sursa video