Simona Halep şi Darren Cahill ar putea relua colaborarea în 2020

Autori: Administrator , Mediafax 11.11.2018

Simona Halep şi Darren Cahill au anunţat că nu vor mai colabora în 2019, antrenorul australian invocând motive de familie. Andrei Cristofor, membru al echipei Simona Halep, a lăsat însă să se înţeleagă că n-ar fi exclusă o reluare a parteneriatului, după un an de pauză.

”Îţi mulţumesc, Darren Cahill, pentru tot sprijinul şi pentru munca depusă alături de noi! Tu şi Simo aţi avut 4 ani fantastici! Sunt extrem de trist pentru că nu vei fi cu noi în 2019, însă abia aştept să ne reîntâlnim în 2020!", a susţinut Andrei Cristofor, pe pagina personală de Facebook.

Un astfel de scenariu pare posibil, după cum a susţinut şi jurnalistul Cristian Tudor Popescu: „Sunt convins că această despărţire este chiar aşa cum spune Darren Cahill, legată de probleme familiale, şi nu de o ruptură, o neînţelegere cu Simona Halep. Oricând, mai ales peste un an, poate fi reluată această colaborare. S-au mai văzut astfel de cazuri. Din alte motive, dar iată cazul lui Djokovic, care s-a despărţit de antrenor, cu rezultate proaste pentru Djokovicivreme de aproape doi ani, după care iată-l din nou nr. 1 mondial cu Marian Vajda. Mi se pare cât se poate de plauzibilă o astfel de revenire”.

Darren Cahill a anunţat că va sta în următorul an departe de tenis, pentru a fi alături de copii, care vor avea un an important la şcoală.