Omer Susli, fostul proprietar Praktiker, deschide săptămâna viitoare primul magazin HomeLux

Autor: Alina-Elena Vasiliu 13.11.2018

Omul de afaceri Omer Susli, fostul proprietar al reţelei de bricolaj Praktiker, deschide pe 22 noiembrie primul magazin din reţeaua de mobilă şi decoraţiuni de interior Homelux. Magazinul va fi amplasat pe DN1 Ploieşti-Braşov, la km 6, potrivit unei invitaţii transmise de reprezentanţii Homelux. În acelaşi spaţiu a funcţionat în trecut un magazin Praktiker.

După vânzarea reţelei Praktiker către britanicii de la Kingfisher, Omer Susli a pus bazele HomeLux, un concept de magazine în care se va vinde în principal mobilă, alături de produse de casă, grădină, bucătărie, baie şi decoraţiuni interioare.

Primul magazin HomeLux va fi astfel deschis la Ploieşti, pe locul fostului magazin Praktiker din oraş, după ce britanicii de la Kingfisher au anunţat în primăvară că închid magazinele Praktiker din Focşani, Bacău şi Ploieşti. Omer Susli spunea recent că Kingfisher a cumpărat anul trecut doar magazinele Praktiker, iar terenurile pe care se aflau unele dintre ele le deţineam omul de afaceri. Astfel, după ce au hotărât să închidă cele trei unităţi, el a rămas cu spaţiile.