Cum arată după renovare Palatul Suter din Bucureşti, care se redeschide la final de lună ca hotel de cinci stele. Tariful unei camere va fi de 200 de euro pe noapte. Galerie Foto

Autor: Mirabela Tiron 15.11.2018

Palatul Suter din centrul Bucureştiului, clădire cumpărată în anul

2015 de Vasile  Albulescu de la familia Petre, a trecut printr-un proces de renovare şi va fi redeschis la final de noiembrie cu o clasificare de cinci stele.

“Preţul unei camere va fi de 200 de euro pe noapte. Am vrut să avem un produs unic în România. Acesta a fost şi va fi un loc preferat de corpuri diplomatice şi ambasade Vom avea şi un mix de clienţi corporatişti interni şi externi. Vom vinde camerele prin agenţiile de turiam”, a spus Răzvan Pîrjol, directorul hotelului, absolvent şi fost director al Glion Institute of Higher Education (GIHE) din Elveţia.

El nu a oferit datecu privire la valoarea investiţiei în renovare Palatul Suter, construit la începutul secolului al-19-lea ca reşedinţă a arhitectului elveţian Gustav Suter, apropiat al lui Carol I, are 17 camere şi apartamente, un restaurant cu 34 de locuri şi o sălă de conferinţe de 20 de locuri.

Clădirea a intrat în circuitul turistic în anul 2007, când a fost lansată pe piaţa hotelieră sub numele de Carol Parc Hotel, atrăgând în anii care au urmat clienţi celebri care au ajuns în Capitală, printre care cântăreaţa Beyonce, actorul Nicholas Cage, Deep Purple sau Enrique Iglesias.