Wizz Air a lansat o nouă rută, din Cluj către Lyon: oraşul francez este o destinaţie de week-end sau o vacanţă mai lungă

Autor: Laurentiu Cotu 21.11.2018

Wizz Air, liderul pieţei aeriene locale, a lansat o nouă destinaţie, de la Cluj-Napoca către Lyon, Franţa, cu o frecvenţă de două zboruri săptămânale, marţi şi sâmbătă, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Wizz Air operează în prezent 35 de zboruri de pe aeroportul din Cluj, în timp ce întreaga reţea locală Wizz Air (zece aeroporturi) este reprezentată de 139 de rute low-cost către 20 de ţări.

Wizz Air a ajuns la şapte aeronave la baza din Cluj-Napoca, după ce recent a alocat un nou avion Airbus A320. „Pe măsură ce ne extindem prezenţa în România, creăm mai multe locuri de muncă şi oferim din ce în ce mai multe destinaţii (…). Cea mai nouă destinaţie a noastră din Cluj-Napoca conectează oraşul cu uimitorul Lyon din Franţa, o destinaţie perfectă pentru un weekend sau chiar pentru o vacanţă mai lungă“, a spus Tamara Vallois, head of communications la Wizz Air. În primele zece luni ale anului 2018, Wizz a transportat peste

7 milioane de pasageri pe rutele sale către şi dinspre România, ceea ce reprezintă o creştere de 13%, de la an la an. Alocarea unei noi aeronave pe aeroportul din Cluj face ca flota din România să ajungă la 25 de aparate de zbor, iar numărul angajaţilor la mai mult de 1.000 de persoane, potrivit unor informaţii anterioare.