Ce spune Mircea Drăghici, propus de către PSD la Transporturi, despre infrastructură: „Avizele de mediu sunt cele care au dus România înapoi în timp”

Autor: Ionel Dancu 21.11.2018

Deputatul PSD Mircea Drăghici, propus în funcţia de ministru al Transporturilor, a declarat miercuri, la Parlament, că cele mai multe cauze pentru întârzierea contrucţiei de autostrăzi în România sunt legate de avize.

„Cele mai multe cauze sunt legate de avizele pentru studiile de fezabilitate care sunt depuse la Comisia Europeană. Avizele de mediu sunt cele care au dus România înapoi în timp. Eu am fost consultant pe fonduri europene şi pe perioada de preaderare şi postaderare în mediul privat. Cred că am expertiza necesară să aduc un plus de valoare pe acest domeniu”, a declarat miercuri, la Parlament, deputatul PSD Mircea Drăghici, după şedinţa CExN în care a fost nominalizat pentru portofoliul Transporturilor.

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat miercuri, la finalul şedinţei CEx al PSD de miercuri, că o va propune pe Lia Olguţa Vasilescu la Ministerul Dezvoltării şi pe Mircea Drăghici la Ministerul Transporturilor.

Noile propuneri vin în contextul în care preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, marţi, că nu va semna decretele de numire în funcţia de ministru al Transporturilor pentru Lia Olguţa Vasilescu şi pentru Ilan Laufer, care a fost propus de PSD pentru portofoliul Dezvoltării Regionale.