O reţea de distribuţie a presei fondată în Polonia şi intrată în România în urmă cu mai bine de 20 de ani, a ajuns la peste 183 de magazine - partenere pe plan local

Autor: Mădălina Dediu Panaete 24.12.2018

Inmedio, reţea de distribuţie a presei fondată în Polonia şi intrată în România în urmă cu mai bine de 20 de ani, a ajuns la peste 183 de magazine deschise în parteneriat pe plan local.

Inmedio este cel mai cunoscut brand din portofoliul Lagardère Travel Retail din România şi oferă, pe lângă ziare şi revise, cărţi, snackuri, băuturi răcoritoare, cadouri sau bilete pentru concerte. în martie 2018, Lagardère Travel Retail a lansat oficial noul concept Inmedio prin remodelarea magazinului amplasat în galeria comercială Carrefour Orhideea din Bucureşti.  Compania vrea să extindă în continuare reţeaua şi vizează oraşe medii şi mari.

Lagardere Travel Retail încheie un contract de prestări servicii cu firma antreprenorului, în baza căruia acesta preia un magazin complet utilat şi amenajat, urmând să asigure o bună gestionare şi administrare a acestuia. Investiţia în magazin, precum şi costurile ulterioare de utilităţi şi chirie sunt acoperite de Lagardère Travel Retail. Astfel, francizatul percepe doar o taxă de franciză de 5.000 de euro.