Magazinul de mobilă premium Roche Bobois merge spre afaceri de 1 mil. euro

Autor: Mădălina Dediu Panaete 26.12.2018

Roche Bobois este considerat cel mai mare retailer francez de pe segmentul high end, deţinut de familiile Roche şi Chouchann cu afaceri de peste jumătate de miliard de euro. Roche Bobois are peste 250 de magazine atât în Europa, cât şi în SUA, Canada, America de Sud, Africa şi Asia. Pe piaţa locală, reţeaua funcţionează în sistem de franciză cu regim închis, astfel că toate unităţile se operează prin compania care deţine masterfranciza, şi anume RB Perfect Design.

Showroom-ul Roche Bobois din Capitală se întinde pe o suprafaţă de 600 de metri pătraţi şi a fost deschis în 2015 în urma unei investiţii de 0,65 milioane de euro, sumă care include şi stocul de mobilă. Anul trecut, Familia Cismărescu, care a dezvoltat alături de Alina Dascălu magazinul Roche Bobois, s-a retras din afacere cedând participaţiile asociatului majoritar Alina Dascălu. Anul trecut, magazinul a avut o cifră de afaceri de peste 862.000 de euro, iar pentru anul acesta reprezentanţii companiei estimează un rulaj de 960.000 de euro.

„Roche Bobois lansează de două ori pe an o colecţie total nouă şi se clasează mereu printre brandurile de mobilier de lux ce lansează produse de ultimă generaţie. Roche Bobois vine în întâmpinarea clienţilor săi cu servicii de design 3D”.