Conferinţa „România 100 de ani de business“. Producătorul de mezeluri Agra’s din Alba: Sunt optimist pentru următorii ani şi continuăm investiţiile

Autor: Mădălina Dediu Panaete 29.11.2018

Dan Sărmăşan, preşedintele Consiliului de Administraţie al producătorului de mezeluri Agra’s, spune că anul acesta compania pe care o conduce şi-a bugetat o creştere a cifrei de afaceri de sub 10% faţă de anul precedent şi că este posibil ca producătorul să depăşească pragul de 100 de milioane de lei ca vânzări.

„Lucrurile sunt foarte bine puse la punct, este loc şi de mai bine însă, vom investi în continuare în noi tehnologii. Anul viitor investiţiile vor fi prioritate pe două planuri. Vom investi într-o linie de producţie de produse crud-uscate de 50 de tone şi un depozit de materii prime cu o capacitate de 1.200 de tone. Sunt optimist pentru următorii ani“, a declarat managerul în cadrul conferinţei „România 100 de ani de business“ de la Alba Iulia, eveniment organizat de ZF cu sprijinul Băncii Transilvania şi al companiei de consultanţă EY România.