Furnizorul de echipamente Electroglobal Cluj: „Proiectele în infrastructură au stagnat, dar a fost un trend ascendent pentru proiectele industriale“

Autor: Laurentiu Cotu 29.11.2018

Furnizorul de materiale şi echipamente electrice Electroglobal Cluj, controlat de Radu Ciorba în asociere cu Maksay Csaba, spune că piaţa a înregistrat o stagnare în zona proiectelor de infrastructură, însă proiectele industriale, greenfield şi brownfield au fost pe un trend ascendent. Procesele de automatizare, robotizare şi digitalizare au început să prindă teren în piaţa românească, trend ce va continua în anii următori, potrivit companiei.

„Anul acesta au stagnat proiectele în infrastructură, dar a fost un trend ascendent pentru proiectele industriale, greenfield şi brownfield. În 2018 s-au extins proiectele în industria producătorilor de materiale de construcţii, iar procesele de automatizare, robotizare şi digitalizare au început să prindă teren în piaţa românească’’, a declarat pentru ZF Transilvania Radu Ciorba, director executiv şi unul dintre acţionarii Electroglobal.