Alexandra Lazea, fondatoarea Neaţa Omelette Bistro: „Ne-am dezvoltat pe baza Facebookului şi a reţelelor de socializare“

Autor: Georgiana Mihalache 30.11.2018

Businessul Neaţa Omelette Bistro, înfiinţat în urmă cu aproape trei ani în Timişoara de antreprenoarea Alexandra Lazea, urmează strategia de extindere în sistem de franciză şi prima astfel de locaţie va fi deschisă la Cluj la începutul anului viitor, după cum a anunţat proprietara restaurantului, prezentă la conferinţa Branduri româneşti, organizată de ZF în parteneriat cu Raiffeisen Bank România. Neaţa Omelette Bistro este un restaurant profilat pe omlete, o noutate în România.

„Încă suntem la început, ne-am dezvoltat pe baza Facebookului şi a reţelelor de socializare. Ne-am promovat singuri, tot am făcut noi. Am avut noroc că am deschis când chiar se cerea acest gen de restaurant, suntem primii din România. Vin şi din Cluj, Oradea să încerce omletele noastre“, a spus Alexandra Lazea. „Vrem să ne extindem, am semnat pentru o franciză la Cluj, sperăm ca până în ianuarie să se deschidă şi acolo. La început nu am avut un plan, treptat am găsit un spaţiu, am început să-l amenajăm. Voiam să fie ceva reprezentativ“, a spus Alexandra Lazea. Afacerea a pornit cu şase mese, iar acum are un restaurant, în care lucrează 16 oameni. În 2017 businessul a ajuns la afaceri de peste 1,1 milioane de lei, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor.