Boom pe piaţa hotelieră. Hotelul Hilton Garden Inn de lângă Banca Naţională, grad de ocupare de 90% în septembrie şi octombrie

Autor: Mirabela Tiron 05.12.2018

Grupul Apex Alliance din Lituania, controlat de mai mulţi antreprenori lituanieni printre care şi Nerijus Numavicius, considerat a fi cel mai bogat om din statul baltic, care deţine pe piaţa locală hotelul Hilton Garden Inn de lângă Banca Naţională aşteaptă venituri de 4 milioane de euro în acest an.

„Suntem foarte mulţumiţi de rezultatele acestui hotel. În sep­tem­brie şi octombrie hotelul a avut un grad de ocupare de 90% la un ADR (tarif mediu cazare) de 90 de euro. Vom finaliza anul cu venituri de aproape 4 milioane de euro. Şi în decembrie hotelul va avea grad bun de ocupare, echi­pa a dat re­zultate“, a spus Igor Onuţa, coor­do­na­torul opera­ţiu­nilor şi re­pre­zen­tantul legal al Apex Alliance în România

În 2017, grupul Apex a des­chis hotelul Hilton Garden Inn, în ini­ma centrului vechi al Capitalei, pe Strada Doamnei, numărul 12, lângă clădirea BNR din Capitală.

Grupul va deschide trei hote­luri noi în a doua jumă­tate a anului vi­itor. Hotelul Hilton Garden Inn de la aeroport (Henri Coandă - n.red.) va avea peste 200 de camere, în timp ce Moxy by Mar­riott din Centrul Vechi va avea 117 camere, iar Courtyard by Marriott din zona Floreasca va avea peste 200 de camere.

În total, cele trei unităţi vor avea 550 de camere, costul de construcţie fiind de 35 de milioane de euro.