PwC România îşi extinde echipa cu un nou Partener în practica de consultanţă în afaceri şi management

Autor: Cristina Bellu 06.12.2018

PwC România anunţă extinderea echipei de consultanţă specializată în tehnologie şi transformare digitală prin recrutarea lui Gabriel Voicilă în poziţia de Partener, în cadrul departamentului de consultanţă în afaceri şi management.

“Activitatea noastră de consultanţă în materie de tehnologie se dezvoltă rapid, pe măsură ce am introdus noi produse şi servicii menite să ajute clienţii noştri să navigheze cu succes provocările puse de transformarea digitală. Fie că vorbim despre servicii de RPA, de utilizarea comercială a dronelor şi a aplicaţiilor de analiză de Big Data, de implementarea de sisteme SAP sau de servicii de securitate informatică, aceste activităţi cunosc creşteri semnificative de la un  an la altul şi au o pondere tot mai mare în cifra de afaceri a PwC în România. Pentru a susţine această creştere am simţit nevoia completării echipei noastre cu un consultant reputat precum Gabriel, care cunoaşte în profunzime piaţa tehnologiei informaţiei din România” explică Ionuţ Simion, Country Managing Partner, PwC România.

Gabriel Voicilă este licenţiat al Universităţii Politehnice Bucureşti şi a abosolvit un Executive MBA la Universitatea din Sheffield.