BREAKING: O porţiune din tavanul Control Club din Capitală s-a prăbuşit. Cum explică reprezentanţii localului

Autor: Razvan Tupa 06.12.2018

O porţiune din tavanul Control Club din Bucureşti s-a prăbuşit, miercuri seară, iar reprezentanţii localului au declarat pentru MEDIAFAX că "au căzut două bucăţi de tencuială şi ipsos în urma unei infiltraţii de apă". 

Bucăţi din tavanul clubului s-au desprins şi s-au spart pe podea miercuri seară, în jurul orei 22.00. Accesul în sală a fost oprit cât au fost înlăturate bucăţile căzute din tavan, dar, după o jumătate de oră, clienţii erau iar înăuntru.

"Control Club, ce facem aici? E inacceptabil! Cade tavanul şi continuaţi să ţineţi clubul deschis? Interziceţi oamenilor să facă poze, măturaţi repede şi continuaţi programul ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, lăsând oamenii să intre într-un club în care tocmai a căzut o parte din tavan?? Nu îl închideţi şi-l băgaţi imediat în reparaţii? Vrem să avem oameni care mor iar în cluburi prin Bucureşti? E o iresponsabilitate enormă din partea voastra, ruşine! - la Control Club", a comentat pe o reţea de socializare Sonia Nedelea.

"Nu s-a prăbuşit tavanul, au căzut două bucăţi de tencuială şi ipsos, în urma unei infiltraţii de apă, se pare", au explicat reprezentanţii Control Club, joi, pentru MEDIAFAX.

"Suntem de azi noapte aici, cu structuristul şi constructorii, am decopertat toată zona din preajma locului afectat, am izolat-o", au mai precizat reprezentanţii Control Club.

Nu s-au înregistrat victime, cei mai mulţi clienţi fiind la ora respectivă în afara camerei în care a avut loc incidentul.