Cum spune legendarul investitor Warren Buffett că vă puteţi creşte averea cu „cel puţin” 50%: Învăţaţi să scrieţi şi să vorbiţi corect

Autor: Alex Ciutacu 06.12.2018

Legendarul investitor Warren Buffett are un sfat pentru oameni tineri: Investiţi timp în voi şi învăţaţi cum să scrieţi şi să vorbiţi corect, potrivit CNBC.

„O modalitate simplă de a vă creşte valoarea cu cel puţin 50% este de a vă perfecţiona abilităţile de comunicare, atât în scris cât şi verbal”, a transmis Buffett într-un clip video publicat pe platforma LinkedIn.

Clipul video a fost publicat de Michael Hood, co-fondatorul unui startup numit Voiceflow – o platformă care le permite utilizatorilor să proiecteze şi să construiască aplicaţii pentru smart speaker-ul Alexa de la Amazon.

„Dacă nu poţi comunica, este ca şi cum îi faci cu ochiul unei fete pe întuneric – nu se întâmplă nimic. Poţi avea toată capacitatea cerebrală din lume, dar trebuie să fii capabil să îţi transmiţi cunoştinţele”, continuă Buffett, a cărui avere se situează astăzi la 86 miliarde dolari, potrivit Forbes.