Distribuitorul Bere Băuturi Bucureşti a transformat fostul Galeria Mall din Constanţa în spaţiu logistic, cu o investiţie de 4 milioane de euro

Autor: Alina-Elena Vasiliu 10.12.2018

♦ Galeria Mall a fost unul dintre primele centre comerciale moderne din Constanţa şi din ţară ♦ După închidere, mallul a trecut prin două tranzacţii, la finalul cărora a ajuns să funcţioneze ca spaţiu logistic.

 



Distribuitorul de băuturi BBB (Bere Băuturi Bucureşti) a investit 4 milioane de euro în achiziţia şi renovarea unui fost centru comercial din Constanţa, închis în urmă cu mai bine de 15 ani. Astăzi, proiectul funcţionează ca spaţiu logistic.

Galeria Mall a fost unul dintre primele centre comerciale moderne din Constanţa şi din ţară, inau­gurat la începutul anilor 2000. Lipsa obiş­nuin­ţei românilor de a merge la cumpărături în malluri la acea vreme a făcut ca centrul comercial să nu re­ziste mai mult de un an, astfel că proprietarul a de­cis să-l închidă. Potrivit datelor din presa locală, dez­voltatorul mallului a fost o firmă deţinută de mai mulţi acţionari turci. În mall, a funcţionat ca an­coră un supermarket, Gima, acesta fiind maga­zi­nul cu cea mai scurtă existenţă din centrul comercial.